Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli
Promovarea proiectului "Daca nu acum, atunci cand? Daca nu noi atunci cine?"
Voluntarii centrului vor forma grupuri de cate 2-3 si vor merge insotiti de coordoanatorul de voluntari Olga Condrat in scoli, unde vor promova mesajul antidrog si activitatea de voluntariat.
Voluntarii centrului vor forma grupuri de cate 2-3 si vor merge insotiti de coordoanatorul de voluntari Olga Condrat in scoli, unde vor promova mesajul antidrog si activitatea de voluntariat.
Re: Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli
da am fost si eu si chiar a fost o experienta de neuitat, mai ales ca nu-i mai vazusem pe profii mei din generala de doi ani .. in fine.. inainte de a ma duce am crezut ca o sa am emotii si ca poate n-au sa ma asculte ce am de zis, dar, spre surprinderea mea si a colegei mele, cei de-a opta chiar au fost foarte interesati de ceea ce le ziceam ... mi-a placut la nebunie si mi-ar mai place sa ma mai duc o data
Pavel Loredana- Admin
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 33
Puncte : 17905
Data de inscriere : 24/07/2008
Re: Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli
si eu am participat la acest proiect
a fost ceva inedit, prin intermediul caruia am informat elevii din fosta mea scoala despre pericolele cosumului de tutun/alcool. Tot in cadrul acestei actiuni am invatat sa vorbesc in public ...
a fost ceva inedit, prin intermediul caruia am informat elevii din fosta mea scoala despre pericolele cosumului de tutun/alcool. Tot in cadrul acestei actiuni am invatat sa vorbesc in public ...
Tanasescu Alina Valentina- Admin
- Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Puncte : 18338
Data de inscriere : 03/03/2008
Subiecte similare
» Voluntari Antidrog
» Forum Mesagerii Antidrog
» Administrare Clubului Mesagerii Antidrog
» Noua echipa de conducere a clubului "Mesagerii Antidrog"
» Forum Mesagerii Antidrog
» Administrare Clubului Mesagerii Antidrog