Mesagerii Antidrog
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli

3 participan?i

In jos

Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli Empty Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli

Mesaj  Eduard Stefan Mier Mar 05, 2008 10:01 pm

Promovarea proiectului "Daca nu acum, atunci cand? Daca nu noi atunci cine?"

Voluntarii centrului vor forma grupuri de cate 2-3 si vor merge insotiti de coordoanatorul de voluntari Olga Condrat in scoli, unde vor promova mesajul antidrog si activitatea de voluntariat.
Eduard Stefan
Eduard Stefan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 16
Varsta : 34
Localizare : Braila
Puncte : 18336
Data de inscriere : 26/02/2008

http://www.cera-art.ro

Sus In jos

Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli Empty Re: Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli

Mesaj  Pavel Loredana Lun Iul 28, 2008 6:33 pm

da Very Happy am fost si eu si chiar a fost o experienta de neuitat, mai ales ca nu-i mai vazusem pe profii mei din generala de doi ani Laughing .. in fine.. inainte de a ma duce am crezut ca o sa am emotii si ca poate n-au sa ma asculte ce am de zis, dar, spre surprinderea mea si a colegei mele, cei de-a opta chiar au fost foarte interesati de ceea ce le ziceam Very Happy ... mi-a placut la nebunie si mi-ar mai place sa ma mai duc o data Very Happy
Pavel Loredana
Pavel Loredana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 16
Varsta : 33
Puncte : 17905
Data de inscriere : 24/07/2008

Sus In jos

Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli Empty Re: Proiect de promovare al mesajului antidrog in scoli

Mesaj  Tanasescu Alina Valentina Lun Iul 28, 2008 6:43 pm

si eu am participat la acest proiect

a fost ceva inedit, prin intermediul caruia am informat elevii din fosta mea scoala despre pericolele cosumului de tutun/alcool. Tot in cadrul acestei actiuni am invatat sa vorbesc in public Embarassed ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Tanasescu Alina Valentina
Tanasescu Alina Valentina
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Puncte : 18338
Data de inscriere : 03/03/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum